Eti Burçak Yulaflı Bisküvi Eti Burçak Yulaflı, Eti'nin sindirim sistemi dostu bir yulaflı bisküvisidir. Diğer çeşitleri olan kepekli, burçak, sultani ve kurabiyeli gibi, bu bisküvi de kolayca sindirilir ve mideyi rahatlatır. Sadece meyve şekeri ile tatlandırılmış olup, 1 paket Eti Burçak Yulaflı bisküvi 12,3 gram lif içerir ve bu miktar, günlük lif ihtiyacımızın %61'ini karşılar. Eti Burçak Yulaflı Bisküvinin Faydaları Eti Burçak Yulaflı, sağlıklı bir lif kaynağıdır ve sindirim sisteminin düzenli çalışmasına katkı sağlar. Lezzeti, doğallığı ve sağlıklı içeriği ile bu bisküvi, doğal ve sağlıklı bir atıştırmalık alternatifidir. Ayrıca, yanınızda taşıyarak açlığınızı bastırmak için tüketebilir, çay saatlerinizi daha keyifli hale getirebilir veya farklı tarifler için kullanabilirsiniz. Besin Değerleri (100 gr. için)
Eti Burçak Yulaflı Bisküvi ile Frambuazlı Cheesecake Tarifi
Yapılışı Eti Burçak Yulaflı bisküvileri mikserde güzelce kıyın. Tereyağını eritin ve bisküviler ile karıştırın. Yağlanmış kelepçeli bir kalıba bastırarak döşeyin. Jelatini soğuk suda ıslatıp kaynatmadan eritin. Toz şekerden 2 çorba kaşığı ayırın ve kalan şekeri yumurta ve peynirle birlikte mikserde güzelce karıştırın. Önce vanilyayı, sonra da erittiğiniz jelatini içine katın ve daha sonra bu karışımı, bisküvili karışımın üzerine dökün ve yayın. Önceden 150°C'ye ısıttığınız fırının orta rafında 30 dakika kadar pişirin ve fırının içinde soğumaya bırakın. Frambuazları mikserde püre haline getirene kadar kıyın. Kalan 2 yemek kaşığı toz şekeri ekleyerek, süzgeçten geçirin. Püreyi cheesecake'in üzerine döküp servis yapın. Afiyet olsun. |