Eti Burçak Yulaflı Tarifi ve Malzemeleri
15 Mayıs 2024

Eti Burçak Yulaflı Tarifi ve Malzemeleri

Eti Burçak Yulaflı; Eti'nin, yulaflı bisküvi, tıpkı kardeşleri kepekli, burçak, sultani ve kurabiyeli gibi sindirim sistemiyle dost bir bisküvidir. Hazmı kolaydır. Aynı zamanda mideyi de rahatlatır. Sadece meyve şekeri ile tatlandırılan 1 paket eti burçak yulaflı 12,3 gram lif içerir. Günlük lif ihtiyacımızın %61'ni karşılar. Eti Burçak Yulaflı; İhtiyacınız olan sağlık dolu lif kaynağıdır. Hem çok lezzetlidir hem de içeriğindeki lifler ile sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı olur. Lezzeti, doğallığı ve sağlığıyla sizleri bu dünyada doğal kalmış bir şeyler olduğunu kanıtlıyor.

Kalori ve besin ögeleri (100 gr. İçin)
  • Kalori: 482
  • Karbonhidrat: 68,4
  • Protein: 7,3
  • Yağ: 20,5
  • Lif: 5,2
  • Şeker: 21,0
  • Tuz: 1,4
Eti yulaflı bisküviyi yanınızda bulundurarak açlığınızı bastırmak için de tüketebilir, çay saatlerinizi daha da keyifli hale getirebilirsiniz ya da yulaflı bisküvi ile farklı lezzetler ortaya çıkartabilirsiniz. Bunlardan bir tarifi aşağıda;

Eti Burçak Yulaflı Bisküvi ile Frambuazlı Cheesecake
  • 1,5 Paket Eti Burçak Yulaflı Bisküvi
  • 3 Tane yumurta
  • 110 Gram tereyağı
  • 700 Gram taze kutu peynir
  • 200 Gram toz şeker
  • 3 Yaprak jelatin
  • 1 Tatlı kaşığı vanilya
  • 500 Gram frambuaz (Dondurulmuş)
Eti Burçak Yulaflı Nasıl Yapılır?

Eti burçak yulaflı bisküvileri mikserde güzelce kıyın. Tereyağını eritin ve bisküviler ile karıştırın. Yağlanmış kelepçeli bir kalıba bastırıp döşeyin. Jelatini soğuk suda ıslatıp kaynatmadan eritin. Toz şekerden 2 çorba kaşığı ayırın ve kalan şekeri yumurta ve peynirle birlikte mikserde güzelce karıştırın. Önce vanilyayı, sonra da erittiğiniz jelatini içine katmalı ve daha sonra bu karışımı, bisküvili karışımın üzerine dökün ve yayın. Önceden 150°C'ye ısıttığınız fırının orta rafında 30 dakika kadar pişirin ve fırının içinde soğumaya bırakın. Frambuazları mikserde püre haline getirene kadar kıyın. Kalan 2 yemek kaşığı toz şekeri ekleyerek, süzgeçten geçirin. Püreyi cheesecakein üzerine döküp servis yapın.

Afiyet olsun.

Sizden Gelen Sorular / Yorumlar

İlk soruyu siz sormak istermisiniz?

Soru Sor / Yorum Yap

şifre

Çok Okunanlar

Yulaf Ezmesi Kaç Kalori?

Yulaf Ezmesi Kaç Kalori?

Yulaflı Bisküvi Kalori Değeri

Yulaflı Bisküvi Kalori Değeri

Haber Bülteni

Popüler İçerik

Yulaflı Çikolata Topları Tarifi ve Malzemeleri

Yulaflı Çikolata Topları Tarifi ve Malzemeleri

Yulaf Ezmesi Diyeti Nedir ve Nasıl Yapılır?

Yulaf Ezmesi Diyeti Nedir ve Nasıl Yapılır?

Yulaf Çorbası Tarifi ve Malzemeleri

Yulaf Çorbası Tarifi ve Malzemeleri

Yulaf Samanı Özellikleri ve Faydaları Nelerdir?

Yulaf Samanı Özellikleri ve Faydaları Nelerdir?

Yulaflı Çorba Tarifi ve Malzemeleri

Yulaflı Çorba Tarifi ve Malzemeleri

Güncel

Yulaf Ezmeli Kurabiye Tarifi ve Malzemeleri

Yulaf Ezmeli Kurabiye Tarifi ve Malzemeleri

Güncel

Yulaf Tohumu Ekimi ve Bakımı

Yulaf Tohumu Ekimi ve Bakımı

Güncel

Yulaf Unu Maskesi Tarifi ve Malzemeleri

Yulaf Unu Maskesi Tarifi ve Malzemeleri

Yulaf Besin Değerleri Nedir?

Yulaf Besin Değerleri Nedir?

Yulaf Ezmeli Kek Tarifi ve Malzemeleri

Yulaf Ezmeli Kek Tarifi ve Malzemeleri

Yulaf Unu Özellikleri ve Faydaları Nelerdir?

Yulaf Unu Özellikleri ve Faydaları Nelerdir?

Yulaflı Tatlılar Tarifi ve Malzemeleri

Yulaflı Tatlılar Tarifi ve Malzemeleri

Yulaflı Kurabiye Tarifi ve Malzemeleri

Yulaflı Kurabiye Tarifi ve Malzemeleri

Yulaf Lapası Tarifi ve Malzemeleri

Yulaf Lapası Tarifi ve Malzemeleri